hu en de
     
 

 

KÖNNYÍTETT / ÁTTÖRT GERINCŰ TARTÓK OPTIMÁLIS KIALAKÍTÁSA ÉS ALKALMAZÁSA

A szellemi termék felhasználásával jelentős anyag- és költségmegtakarítást lehet elérni. Az eljárás folyamán alkalmazásra kerül az európai szabadalmat nyert találmányra támaszkodó / szerzői-jogi védelemmel rendelkező szoftver illetve a szerző/feltaláló know-how ismeretei, építészeti-, tartószerkezeti- vezetőtervezői és konstruktőri jártassága mint szakértői tevékenység.

Jelentős projekteknél felmerülő alkalmazási lehetőségeknél a szerző konstruktőri minőségben együttműködne az építtetőkkel, építész-tervezőkkel, a tartószerkezeti tervezőkkel és szükség szerint a gyártókkal, miközben a legmesszebb menően azok törekvéseinek tiszteletben tartásával teszi meg javaslatait.

A könnyített / áttört gerincű tartók fejlődéstörténetében a lyukasztott tartókat követték a magasított konstans kialakítású Litzka-féle sejt-tartók (Wabenträger) és az angol Westok cég körös sejttartói (Cellbeams). A szerző kifejlesztette a szoftverrel támogatott európai szabadalma szerinti változóan áttört gerincű optimális tartókat, melyek CAD / CAM útján láng-vágással / plazma-vágással valósíthatók meg.

   
     
 
  design by DD contact